Urban Villa #12

 12 - Villa Belfort

In deelplan H (het Westbroekkwartier), op een schitterende locatie met vrij uitzicht over de Westbroekplas is deze karaktervolle en eigentijds ontworpen Urban Villa gebouwd. “VILLA BELFORT” bestaat uit zes luxe appartementen verdeeld over drie woonlagen, en een riant penthouse op de vierde woonlaag. In het souterrain bevinden zich zeven ruimte af te sluiten parkeerplaatsen/bergingen.

De eerste drie woonlagen bevatten elk twee ruime appartementen vanaf 136 m2, exclusief de privacy biedende buitenruimte. Het penthouse op de vierde en tevens bovenste woonlaag heeft een oppervlakte van circa 226 m2 met een tweetal zeer aantrekkelijke dakterrassen van circa 25 m2 en 30 m2.

De indeling van de appartementen op de eerste drie woonlagen is als volgt: woningentree, royale hal,m toiletruimte, wasruimte/berging, twee of drie naar keuze vrij indeelbare, grote slaapkamers, luxe badkamer met ligbad, douche, toilet en dubbele wastafel. De volledig ingerichte woonkeuken, met onder andere een koel-vriescombinatie en een vaatwasser. Ligt centraal en sluit aan op de royale living met terras.

Het penthouse op de vierde woonlaag is zeer ruim van opzet en heeft een eigen, afgesloten entree vanuit de lift. De indeling is woningentree, royale hal, wasruimte/berging, toiletruimte, twee of drie naar keuze vrij indeelbare, grote slaapkamers, fraaie eetkeuken grenzend aan het dakterras een salon met doorloop naar de zeer royale living, masterbedroom met toegang tot het tweede dakterras.

Het ontwerp van het gebouw is markant door zijn eigentijdse hoekoplossingen en vele raampartijen. Dit in combinatie met de specifieke materiaalkeuze en het hoogwaardig voorzieningen- en afwerkingsniveau zorgt voor optimaal wooncomfort met een bijzondere uitstraling.
Markant, luxe, ruim van opzet, privacy en een fraai uitzicht zijn de trefwoorden die Villa Belfort het juist omschrijven. 
 


Projectgegevens

Projectarchitect - Cees Nagelkerke
Opdrachtgever  - Van der Horst beheer, Santpoort
Hoofdaannemer - Bouwonderneming P. Meijer, Beverwijk
Adviseur constructie - Pieters Bouwtechniek, Haarlem
Start bouw  2004 / Oplevering April 2006
Bruto vloeroppervlakte 1804 m² / Bruto inhoud  5150 m³


Heeft u nadere informatie over dit complex, dan kunt u een berichtje sturen naar de Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., waarvoor alvast hartelijke dank.

Situatietekening

Tekening doorsnede

Login Form